top of page

Boj proti beďarům. Je ti 11 až 15 let? Trápí Tě beďary?

Řeknu ti pár tipů, jak se těchto problémů, které tě trápí každý den, snadno zbavíš.

První věc, kterou bych ti chtěla říct, je, že v tomto věku jsou tyto problémy naprosto běžná věc. Vznikají vlivem hormonů a proto se tvoje pleť nadměrně mastí a tvoří se zánětlivé procesy, kterým říkáš beďary.


V péči o tvou pleť jsou důležité tyto kroky.



1. Čistící pěna = breakout clearing foaming wash Tento produkt díky kyselině salicylové a kyselině oleanolové ti důkladně vyčistí pleť a bojuje proti novým pupínkům.


2. Peeling = pore control scrub

Nemůžeš ho používat každý den, ale je velmi důležitý, protože odstraňuje odumřelé buňky, které by jinak zůstávaly na tvém obličeji a přispívaly k tvorbě dalších pupínků. Můžeš ho používat 3. – 4. do týdne.


3. Pěnová maska = blackhead clearing fizz mask

Specializuje se na černé tečky, které se ti nejčastěji tvoří na nose a bradě. Tato maska se nepoužívá každý den, používá se 2-3. do týdne (dle tvé potřeby). Tuto masku naneseš na vlhký obličej v dostatečném množství podle místa, kde se potřebuješ zbavit černých teček. Chvilku po nanešení se začne maska měnit v pěnu a při tomto procesu dojde k hloubkovému pročištění tvých pórů.


4. Tonikum = all over toner

Čistící sprej udržuje pod kontrolou produkci přebytečného mazu a díky kyselině salicylové pomáhá odstraňovat záněty na tváři i na těle. Dvanáct šetrných botanických složek osvěží a obnoví pleť. Zároveň ji připraví na další krok, kterým bude hydratace.


5. Sérum = breakout clearing booster

Toto sérum ničí bakterie, kvůli kterým zánět vznikl. Toto sérum se používá lokálně (přímo na místo zánětu).


6. Hydratační krém = Skin soothing hydrating lotion

I když ti přijde, že se tvoje pleť nadměrně mastí, potřebuje dostatek hydratace. Pokud budeš svou pleť správně hydratovat, sníží se produkce nadměrného mazu.


7. Ochranný faktor = Clearing defense SPF 30

Ochranný faktor používáme ráno, dopoledne a odpoledne. A to nejen když se chystáme opalovat. Je totiž velmi důležitý. Pokud se o pleť cíleně staráme, je nutné ji chránit před vznikem dalších problémů, jako jsou pigmentové skvrny, ztráta hydratace v pleti...


Jestli máte jakékoliv dotazy, stačí se objednat na konzultaci osobně nebo on-line po telefonu na hilarion.cz / beautyproject.cz.




Autorka: Gabriela Soumarová



117 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page